Z TISKU: AVE Bar Bar válí, usedl na futsalový trůn

22.01.2014 00:20

V parádní formě začala sezona 2014 pro futsalový tým AVE Bar Bar pod generálním sponzorem Pit Bull. Minulý týden neokusil hořkost porážky na Novoročním turnaji ve futsalu v Hustopečích a o víkendu se stal vítězem futsalové ligy okresu Uh. Hradiště.

Po dvou druhých místech, kdy se vítězem stal tým Terasa Bar Velehrad, se v letošním ročníku karta otočila a z prvenství se radují futsalisté AVE Bar Bar. V dramatickém finále, které skončilo 1:1, se muselo rozhodnout až na penalty a na ty vyhráli 3:2 barbaři. Nejlepším hráčem celého ročníku byl zvolen Martin Horák. "To vše ukazuje ten správný přístup mladých lidí k životu a zároveň sehraný kolektiv, který má před sebou sportovní budoucnost," nechal se slyšet manažer týmu Václav Vaďura.

O týden dřív se z turnaje v Hustopečích vrátili futsalistě nejen s pohárem za první místo, ale i s několika individuálními cenami. V konkurenci 24 týmů nenašli žádného přemožitele. Nejlepším střelcem se se čtrnácti góly stal Tomáš Zajíc, nejlepším gólmanem Radek Janečka, pro kterého to byla velká turnajová premiéra. Hrálo se 2x12 minut. Ve skupině si barbaři poradili s Vyškovem 6:3, Břeclaví 10:0 a Znojem 3:0. Ve čtvrtfinále zvítězili se Zaječím 4:1, v se mifinále porazili Zbyšov 3:1. Ve finále si pak i dáky dvěma hattrickům Sadílka a Zajíce poradili s Chrlicemi 6:3.

BARBAR: Janečka - Sadílek, Skřivan, Slaný, Ohnutek, Zelinka, Zajíc

* zdroj Dobrý den s kurýrem, pondělí 20. leden 2014

Zpět