TISK: Zimní pauzu opět zpestří Futsal liga

22.10.2013 13:52

Už jen měsíc zbývá do ukončení přihlášek do Futsalové ligy Uherskohradišťska, která vypukne ihned po skončení podzimní části fotbalových soutěží. Aktuálně je přihlášeno jedenáct mančaftů, včetně velehradského Terasa Baru, který bude útočit na zlatý hattrick.

"Liga je ideální možností pro fotbalisty, kterým skončí podzimní sezona, zpestřit si zimní přestávku a hlavně nepřibrat na váze," říká Jakub Sklenář, jeden z organizátorů šestého pokračování ligy. Loňský ročník přilákal rekordní počet 16 účastníků, vítěz se však nezměnil. Titul obhájil Terasa Bar Velehrad, který tak jako první tým v historii zaznamenal vítězný double. "Žádné převratné novinky nechystáme, loňské se osvědčily, takže nemá cenu něco měnit. V první fázi se týmy utkají v základních skupinách, nadále v nadstavbové části a nakonec je čeká finálový den, které rozhodne o šampionovi. Až do posledního dne tak bude mít polovina týmů šanci na vítězství," prohlásil Sklenář. "Všechny zápasy pak opět budou řídit kvalifikovaní rozhodčí," doplnil Ladislav Soviš, druhý z organizátorů.

Futsalová liga odstartuje 17. listopadu, jejím domovským stánkem je tradičně hala uherskohradišťského gymnázia. "Aktuálně je přihlášeno dvanáct týmů, další mají šanci do 13. listopadu," vyzývá zájemce o futsal Soviš. 

 

Zpět