STAVES CUP 2011: Barbaři získali bronz!

11.12.2011 15:34

Barbaři po více než roku a půl prolomili prokletí a získali na turnaji v Hluku bronz. Premiéru v dresu barbarů si odbyl patnáctiletý talent Lukáš Sadílek, který se svými šesti brankami byl nejlepším střelcem týmu. Turnaje se zůčastnilo 20 týmů.

Do turnaje barbaří vkročili špatně. Proti podceňovaným Skoronicím prohráli 3:1. Poté porazili Borovičku team 2:1, Sport Bar Hluk 3:0 a v posledním zápase skupiny remizovali 1:1 s borcama z Košic. V základní skupině obsadili postupové 2. místo.

V osmifinále barbaři vyfasovali loňské vítěze SK Griffins Prostějov. AVEčko do zápasu vletělo s novou taktikou a Griffini se nestačili divit. AVE Bar Bar tak rozmetal favorizovaný tým z Prostějova vysoko 6:1. Čtvrtfinálový boj barbaři vyhráli 4:2 s borcama ze Ždáru nad Sázavou v čele s Alešem Chmelíčkem. Skvěle rozjetý Bar Bar zastavila Borovička. Tak se tedy barbaři museli spokojit s penaltovým rozstřelem proti Hari týmu. Penaltový rozstřel barbaři zvládli, když se trefili Střelec, Ohnutek, Zelinka. Celkovým vítězem se stala domácí Borovička.

Pořadí:

  1. Borovička team
  2. Levice (SK)
  3. AVE Bar Bar
  4. Hari team

Zpět