Sebevědomý rozhovor před derby s Martinem Horákem

16.02.2012 16:44

        

Jak si věříte na místíno rivala?

Na tento okamžik jsem se těšil od doby, co jsme začali hrát ligu. Ale, že se bude rozhodovat o pořadí týmů až na konci sezóny, a to ještě mezi námi a Labužníky, to jsem opravdu nečekal. Co dodat máme to ve svých rukách, i když jsme mohli už dávno rozhodnout a odskočit týmům za námi. No tak jsme si s klukama řekli, že to trochu zamotáme, ať jsme pod tlakem a vítěz se ukáže až v posledním kole.   

Na koho, nebo na co bude třeba dávat si nejvíce pozor?

Hrozbou pro nás mohou být bratři Dolinovi, i když nevím jestli nastoupí oba dva. Ale musíme si dát pozor i na ostatní hráče, kteří mají svou kvalitu hlavně v bráně. Směták působí v brance sebejistě a je jeden z hlavních pilířů týmu. Když budeme hrát ze zadu na jistotu, tak strach nemám. A určitě velký pozor si musíme dát na vyloučení, to by mohlo být osudové!

V čem vidíte největší zbraně Labužníků?

Největší zbraň Labužníků je neuvěřitelná hra srdíčkem a bojovnost.

Jaká je v týmu nálada před derby?

V týmu je podle mě nejlepší nálada ze všech týmů. Ale nejvíc mě dostavá, když Štěpa a Zeli začnou špekulovat o výsledkách a přepočítávat skóre nad druhýma. To je radost to poslouchat(smích).

Musíte jistě tajně přemýšlet o zisku titulu..? Myslíte, že to dotáhnete do vítězného konce?

Tak určitě. Kdo by nepřemýšlel,  i když  Labužníci jsou velmi silný tým a dokážou soupeře potrápit. Myslím si, že my budeme ten tým, který ukáže ostatním kdo kraluje v lize a zvedne pohár nad hlavu! Když teď předběhnu trochu dobu - osobně se těším až budeme s klukama oslavovat a zapíjet vítězství(šibalský úsměv).

Zpět