Machin cup 2012 - své tažení barbaři proměnili ve stříbro!!!

01.12.2012 18:13

Jako generálku na Staves cup v Hluku, barbaři pojali 2. ročník Machin cupu za záštitou Jakuba Sklenáře a Ladislava Soviše velmi zodpovědně. Ve žlutočerném dresu se také představil nováček mančaftu a to hráč s číslem šest Jakub Slaný. První utkání na fyzicky zmohlé Barbary čekali ambiciózní 4fun Team, který ale utrpěl porážku 4:0, když se trefili 2x Zelinka a 2x Sadílek. Pak čekala na Avečko hodinová přestávka, která přišla velmi vhod. Barbaři smetli neškodné Fanaticos 10:1, kdy po 2 brankách vstřelilo hned trio hráčů Slaný, Sadílek, Zelinka a po jedné brance přidal Malý, Ohnutek ml., Suchý a Ohnutek st. Dále na řadu přišel dosud 100% Party Hard C.F. Velmi atraktivní utkání rozhodl dvouma přesnými zásahy Adam Zelinka, jemuž k jeho střelecké potenci gratulujeme. Poté jsme se střeli s největším aspirantem na titul - Terasa Bar. Pro Bar Bar utkání nedopadl moc dobře a poprvé prohráli s nejtěsnějším možným výsledkem 0:1. Nakonec Barbaři postoupili do čtvrfinále z 2. místa, kde na ně čekal 3. tým z druhé skupiny Gladiátoři.

Barbarům se jak se lidově říká rozklepala kolena a dlouho si nemohla poradit se soupeřovou obranou, naštěstí mladičký Suchý nepodědil po svém bratrovi Lukášovi Malému střeleckou mušku a dvěma přesnými zásahy poslal náš tým do semifinále, kde na nás čekal největší místní rival. Místní rival č. 1 - Labužníci, v němž po chvilce začali barbaři dominovat a znovu mladíček Suchý svými 2 góly takřka rozhodl utkání. Další zásahy přidal Ohnutek ml. a Prajza.

Ve finále se Barbarům postavil již zmiňovaný tým Terasa Bar, kde po vynikajícím výkonu všech členů barbarů přišly za stavu 1:1 na řadu pokutové kopy - jako tradičně se k nim hlásilo duo Malý - Střelec, jenže museli pochopit, že šanci dostanou jiní. V 1. sérii se nemýlil Prajza, o kterém bude ještě řeč. Druhou penaltu proměnil Ohnutek st. zvaný Gerano a za stavu 2:2 se stavil k penaltě pochybný Zelinka, který však s velkou noblesou penaltu proměnil. Jenže čtvrtou penaltu bohužel Prajza neproměnil. Velkou pochvalu si zaslouží brankář Štěpán Kohoutek, který inkasoval ze 7 zápasů  pouze 4 branky. Po těžkém ranním budíčku a náročné noční zábavy, své tažení barbaři proměnili ve stříbro !!! Děkujeme také svým fanynkám, které hráli významnou roli při našem tažení v playoff !!!

Nahoře zleva: Lukáš Ohnutek, Michal Suchý, Jan Holub, Štěpán Kohoutek, Tomáš Střelec
Dole zleva: Adam Zelinka, Jakub Prajza, Tomáš Ohnutek, Lukáš Sadílek, Jakub Slaný, Lukáš Malý

Zpět