REPORT: Futsalová liga 6. kolo

25.12.2012 00:17

Barbaři půl mistrem po základní části !

V sobotu 22. prosince na hale gymnázia v Uherském Hradišti se odehrálo poslední kolo základní části futsalové ligy. AVE Bar Bar porovnalo síly nejprve s Bílovicemi a poté s dosud neporaženými ALKO Samci, kteří byli na čele tabulky. Bar Bar se musel obejít bez dlouhodobě nemocného Ohnutka juniora, Tomáše Střelce a Jakuba Prajzi. Poslední dva jmenovaní vzali konec světa  za své a na zápas nedorazili, i když se konec světa odložil.

Dlouho, dlouho se barbarům nedařilo vstřelit v prvním zápase proti Bílovicím branku. Snad 3 minuty před koncem první půle nakopl barbarskou mašinu Michal Suchý. Odpočinek a chuť do zápasu bratrského dua Malý a Suchý byla na místě, jenž si minulý víkend dopřáli luxusní pobyt v hotelovém řetězci Hilton. Nakonec i starší z bratrského dua Lukáš Malý se zapsal do střelecké listiny. Svoji střeleckou potenci z minulého týdne prolomil po kombinační akci s Adamem zelinkou také Tomáš Ohnutek. Již druhý hattrick v soutěži zaznamenal Lukáš Sadílek, nejlepší střelec týmu. Barbaři pozorně bránili a tým z Bílovic do žádných nebezpečnějších brankových příležitostí nepustili. Jedním gólem přispěl k výhře barbaru 7:0, hráč číslo šest Jakub Slaný. První čisté konto si připsal Štěpán kohoutek.

Dva neporažené celky, AVE Bar Bar a ALKO Samci, se utkali o první místo v základní části skupiny A. V růžových dresech ALKO Samců nastoupili dva ex hráči AVEčka - Lukáš Oslzla a Manfred Konrád. Barbaři začali senzačně a hned z úvodu vedl. Poprvé v letošní sezóně vsítili hráči Jan Holub a Karel Bělíček. Pro barbar to byly dvě nesmírně důležité branky a vedl tak v 5. minutě 2:0. AlKO Samci sice vzápětí snížili, ale to bylo z jejich strany vše.
Skvělými zákroky se podepsal na výsledku také brankář Štěpán kohoutek, který pokračoval v perfektních výkonech. V druhém poločase už jen dvakrát skórovali barbaři po krásných fotbalových akcí. Tradiční střelec Lukáš Sadílek a opět Michal Suchý, který si drží takřka gól na zápas. "Jednoznačně jste si zasloužili vyhrát", uznal pokorně vítězství barbaru Lukáš Oslzla.

Barbar se tak stal po skvělém Vánočním kole půl mistrem celkové základní části. Společně s Deportivem Kostelany si drží v lize neporazitelnost. V těsném závěsu za nimi  jsou na 2. místě FC Labužníci a na 3. místě FT Terasa Bar Velehrad ze skupiny B.

 

Fotky ze 7. kola  -AVE Bar Bar vs. ALKO Samci, Bílovice

https://bonecek.rajce.idnes.cz/Futsalova_liga_AVE_-_Bilovice_%2C_Ave_-_Alko_samci_4--1/

 

 


 

Zpět