Futsalová Liga 2013/2014 - I. kolo nádstavbové části: Ve vynikající formě hrající Horák rozhodl zápas dvěma góly

08.01.2014 12:21

AVE Bar Bar si připisuje ideální vstup do nového roku a může tak zapomenout na nešťastné Štěpánské semifinále. Barbar postrádal řadu hráčů, včetně brankáře a zoopakoval si hru s jedním hráčem v poli navíc, té se opět ujal Tomáš Ohnutek.

Party Hard, po životním stříbrném výsledku na Štěpánském turnaji, byl prvním novoročním soupeřem barbaru. Party Hard začal ve velkém stylu. Týmové oslavy soupeře se nejspíš protáhly až do nového roku, neboť v hledišti nikoliv na hřišti se objevil pouze jeden hráč tohoto týmu. Což znamenalo kontumaci ve prospěch barbaru - 5:0!

Natěšení barbaři si na svůj první novoroční start museli chvíli počkat. O hodinu později při chuti všech úleva v týmu spadla, když druhý soupeř FC Báleš Boys si svou cestu k hale našel. Po vánoční pauze hra barbaru vypadala stále svěže. O první branku zápasu se postaral Tomáš Zajíc, která padla až ve druhé polovině prvního poločasu - 1:0. Byla to jeho už pátá branka ve čtvrtém zápase. Po první brance barbaru nastal zvrat. Nedůrazné počínání Horáka ve vápně, který v souboji o míč prohrál s Příplatou a tentýž hráč svou propagační střelou poslal míč mezi nohy posledního hráče v poli a šnečí rychlostí se míč objevil za zády Ohnutka - 1:1. To byla zároveň poslední branka prvního poločasu.
Do toho druhého vstoupili lépe hosté. Po špatné rozehrávce Holuba dopravil míč do prázdné brány Náplava - 1:2. I za nepříznivého stavu barbar působil klidně a soupeř nestačil barbarský kolotoč eliminovat. O vyrovnání se postaral Sadílek - 2:2. I ty nejmenší obavy o výsledek zahnal Martin Horák. Tomáš Ohnutek svým dlouhým výhozem přes celé hřiště našel Horáka, tomu stačili dva doteky a střelou pod břevno otočil vývoj zápas - 3:2. Agresivně hrající Horák úspěšně presoval brankáře a po jeho chybě už jen pohotově zakončil a dokončil obrat - 4:2.

Přihlížející boss Vaďura byl s předvedenou hrou velice spokojen. Jeho slovy:"Tento kolotč musel bavit úplně každého". AVE Bar Bar tak  vystřídal Terasu na čele tabulky.

Sestava:
Ohnutek - Horák, Malý , Sadílek - Holub, Zajíc, Zelinka


 

Zpět