REPORT - Futsalová liga 2.kolo

26.11.2012 00:14

V sobotu 24.11 pokračovala revitalizovaná Futsalová liga 2. kolem. Sobotní boje začaly utkáními skupiny B, ve kterých splnily všechny týmy role favoritů. Z pohledu fanouška se jako nejzajímavější utkání vyjevil duel Bálešáku proti FT Terasa Bar Velehrad. Tento duel skončil nejtěsnějším rozdílem 4:5 ve prospěch Velehraďanů. Po poledni se rozehrála také skupina A.

Náš tým AVE Bar Bar, se v prvním utkání proti stálému účastníkovi Ajaxu Mistřice, musel obejít hned bez několika opor. Střelce týmu Střelce vyřadili pro tento víkend pracovní povinnosti. Naopak sportovní povinnosti nedovolily nastoupit golmanu Kohoutkovi a Lukáši Sadílkovi. Do branky barbaru se tedy postavil Jan Holub, který zůročil své schopnosti rekreačního golmana a dotáhl tým k důležitým 6 bodům. AVE porazilo Ajax poměrem 8:2. Hattrickem v tomto utkání se blýskl kapitán T. Ohnutek. K výhře přispěli také dvěma brankami Gavenda, Malý a jedním zásahem Zelinka. Hráče barbaru poté čekala krátká přestávka na nabrání nových sil před druhým střetnutím proti nováčkovi soutěže FC TOTAL MIX.

Total se prezentoval bojovným stylem futsalu. Barbaři se dlouho nemohli prosadit a to ani po vyložených šancí, které bily do očí. Zejména střelecká potence Adama Zelinky. Tuto smůlu protrhlo až dvojče Tomáše Ohnutka, Lukáš Ohnutek. Ten do sítě TOTAL MIXU zasadil hned dva přesné zásahy a i jeho zásluhou barbaři zvítězili 7:1. Lukáš se bohužel nechtěl po zápase k jeho trefám příliš vyjadřovat. Podle jeho slov, premiérový gól v dresu AVE Bar Bar zanechal v jeho hlavě plno emocí, které nedokázal vyjádřit. Dvěma přesnými zásahy se předvedl další nováček seniorského týmu Michal Suchý, který dosud kopal v juniorské akademii. Po krásné individuální akci navyšoval skóre Jakub Prajza, jenž doslova položil na zadek tři hráče hostí včetně golmana. Mezi střelce se opět zapsala dvojice Gavenda a Zelinka.

AVE Bar Bar tak jako jeden z favoritů skupiny A drží stále neporazitelnost a v tabulce zaostává pouze o skóre za dalším nováčkem ligy ALKO Samci. V příštích dvou týdnech se BARBAŘI neukážou ani v jednom kole ligy neboť je čekají prestižní turnaje. Nejprve 1. prosince v Uherském Hradišti a následující týden v Hluku.

Zpět