FLUH 2014/15: Ohlédnutí za základní částí

29.12.2014 10:37

AVE BAR BAR OVLÁDL SKUPINU "A" BEZ ZTRÁTY BODU !!! Skupinu "B" taktéž bez ztráty bodu vyhráli Labužníci

I. kolo 23. 11. 2014

Uherské Hradiště - Ostrý začátek má za sebou Futsalová liga Uherskohradišťska. Ten mimo jiné přinesl i jeden nevídaný moment. Svou šikovností se zaskvěla opora ALKO Samců Tomáš Borusík , který ihned po úvodním rozehrání totiž nachytal hostujícího brankáře a vstoupil tak do historických análů futsalové ligy, když si připsal nejrychlejší branku.
V úvodním utkáních potvrdili v hale Gymnázia v Uherském Hradišti roli favoritů první tři týmy z loňského ročníku - AVE Bar Bar, ALKO Samci a Terasa Bar, kteří zvládli oba své zápasy. Naopak se nedařilo loňskému překvapení Party Hard a Deportivu, které zůstávají bez bodu. Stejně jsou na tom i oba nováčci soutěže MDFK a FC Efekt.
 
Skupina "A"
AVE Bar Bar - MDFK 8:3 (4:2)
Branky: Slaný 3, Střelec 3, Prajza, Sadílek - Momčil, Zábrana, Abrhám
 
AVE BAr Bar - FC BB 4:2 (2:2)
Branky: Skřivan, Prajza 2, Sadílek - Šipka, Urbanovský
 

II. kolo 30. 11. 2014

AVE Bar Bar - ALKO Samci 5:1 (2:0)
Branky: Skřivan 2, Sadílek 2, Ohnutek - Oslzla
 
4Fun_Team - AVE Bar Bar 1:9 (1:4)
Branky: Matušina - Svízela 3, Sadílek 2, Suchý 2, Ohnutek, Skřivan
 

III. kolo 7. 12. 2014

Uherské Hradiště - Pouze šest utkání bylo na programu ve 3. kole Futsalové ligy Uherskohradišťska. A to se ještě jedno z nich nemuselo odehrát, když celek AVE Bar Bar dorazil pozdě na zápas, kontumace se ale nekonala. Barbaři pak dalšími dvěma výhrami podtrhli své vítězství ve skupině A. V béčku jdou tvrdě za postupem Labužníci, stoprocentní je také FC Banda. Tabulky v obou skupinách jsou ale neúplné, týmy mají odehraný značně rozdílný počet zápasů.
Skupina A
Jediným celkem ve skupině A, který má odehraný plný počet zápasů je AVE Bar Bar. Zvládl je bez ztráty bodu a je již jistým vítězem skupiny. Málem tomu tak ale nebylo. K duelu s mistřickým Ajaxem ce totiž Barbaři dostavili o čtvrt hodiny později. "Podle pravidel měla následovat kontumace, ale velký dík a klobouk dolů patří hráčům Ajaxu, kteří souhlasili s odehráním," uvedl za organizátory soutěže Jakub Sklenář.
Ani v samotném zápase ale neměl favorit snadnou cestu k vítězství. Mistřice ho notně potrápili, když ještě dvě minuty před koncem senzačně vedly 3:2. Závěr ale vyšel lépe AVE Bar Bar a Mistřičtí tak nakonec opouštěli hřiště se sklopenými hlavami.
Ajax pak padl i ve druhém duelu s ALKO Samci a stále tak zůstává bez jediného bodu. Stejně je na tom i kostelanské Deportivo, které podlehlo Barbarům.

 

AVE BAR BAR - AJAX MISTŘICE 4:3
Branky: Prajza,Skřivan,Ohnutek,Svízela - Lapčík,Nesázal,Šnajdar
 
AVE BAR BAR - Deportivo 6:3 (4:2)
Branky: Skřivan 2, Suchý,Sadílek,Svízela,Prajza - Jurásek 3

 

 
Zpět