Falcon cup 2012 - Hluk

09.12.2012 23:06

Zkrat a pech v jeden den ...

AVE Bar Bar čekal tento víkend tradičně známý a dlouhodobě navštěvovaný turnaj v Hluku. Tentokrát pod názvem FALCON CUP. V loňském ročníku si barbaři vystříleli na penaltách bronzové medaile. Letos byly ambice ještě větší.

Barbaři dostali do skupiny loňské vítěze Borovičku, vítěze letníko turnaje - Dolní Boys Hluk, republikové mistry v halové kopané z Uherského Brodu a papírové "outsidery" Dolní Němčí a Plané topiče. K prvnímu zápasu proti Uherskému Brodu naši borci nastoupili s 5 hráči včetně brankáře a to díky své ranní poruše vědomí, pozornosti či desorientace Tomáše Střelce. Do brány se musel postavit Martin Horák. Tak se zrodil hned první zkrat na úvod turnaje v podobě tří gólového výprasku. Do druhého zápasu nastoupil tým v plném počtu, ale i tak barbaři podlehli Dolnímu Němčí 0:1, brankou v poslední minutě.

Barbarům nezbývalo nic, než jen zápas s Borovičkou dotáhnout do vítězného konce, pokud chtěli vzkřísit naději na postup. Vydařilo se! Barbaři konečně ukázali svoji kreativní a útočnou sílu. Dokázali tak, jako vloni ve skupině porazit Borovičku stejným rozdílem 2:1. Jenže v následujícím zápase přibrzdila rozjeté barbari DN boys Hluk. Zápas skončil nešťastnou remízou 1:1. I když v posledním zápase naši borci rozstříleli Topiče 4:1, na postup to o pouhý jeden bod nestačilo.

AVE Bar Bar bronz neobhájil a skončil na turnaji daleko za branami finále."Lepší teď, než-li na Štěpánském turnaji" poznamenal optimisticky Jan Holub. Vítězem turnaje se stali sousedi z východního Slovenska - Security Group Košice.

 

Výsledky našeho týmu ze zákl. skupiny:

Mistři Uh.Brod– Ave Bar Bar 3:0
DN boys – Ave Bar Bar 1:0
Ave Bar bar – Borovička team 2:1
Dolní boys Hluk – Ave Bar Bar 1:1
Ave Bar Bar – Planí topiči 4:1

Zpět