Barbaři "přezimují" na čele tabulky !!!

18.12.2011 15:20

V sobotu bylo na programu poslední kolo tohoto roku. Pro barbari by se to dalo také nazvat "kolem" roku. AVE Bar Bar se střetnul s trápící se FC Bandou a se silnou Terasou Velehrad. Po předchozím víkendu byli barbaři namlsaní a chtěli přenést zápasovou pohodu i do ligy.

To se povedlo hned v prvním zápase s Bandou. Kombinační hrou a krásnými gólovými akcemi předčili borce ze Starého Města. Banda nebyla ani schopna vstřelit gól, a tak to vzal hráč AVEčka Martin Horák na sebe a hned dvakrát neštastně skóroval do vlastní brány. Tentokrát do správné brány se dokzázali trefit Bělíček a po dvou gólech Gavenda a Ohnutek. 

Za Terasu nastoupilo hned několik hráčů se zkušenostmi z první ligy, jako Ondřejka, Čvtrtníček či Faldyna. V hektickém a emotivním utkáním padlo několik žlutých karet. Ale ani jeden tým nedokázal v přesilovce vstřelit branku. První branku zápasu vsítil špičkou téměř ve skluzu Jan Gavenda a barbaři mohli jít do vedení. Terasa však ve druhém poločase srovnala. Zhruba osm minut před konecm utkání to vzal na sebe Lukáš Oszla, když si míč posunul z kraje do středu hřiště a střelou k tyči poslal barbari opět do vedení. Dobře bránící AVEčko si už stav utkáni pohlídalo. Terasa zažila první porážku v sezóně. Jak by poznamenal hráč Terasy Václav Ondřejka: " Tohle nechceme!" 

AVE Bar Bar tak vystřídal na čele tabulky labužníky!

Zpět